Hippisch advies

Heb je een leuke of vermeldenswaardige link? Plaats hem hier.
Horse86
BerichtenCOLON 2
GeregistreerdCOLON 02 Jul 2009 15:14

Hippisch advies

Berichtdoor Horse86 » 02 Jul 2009 15:20

Aan een manegebedrijf valt niets te verdienen. Zo klinkt een veel gehoord vooroordeel, dat zeker niet in alle gevallen op gaat. Een manegebedrijf waar efficiënt gewerkt wordt en waar alle aanwezige bedrijfsmiddelen optimaal worden ingezet, kan wel degelijk geld in het laatje brengen.

Hippo d’Or Zuid, een onderdeel van Horse Works, is onder andere gespecialiseerd in het ontwikkelen van een efficiënte bedrijfsvoering bij hippische bedrijven. In de ruim tien jaar dat Hippo d’Or bestaat, heeft het veel kennis en ervaring opgedaan en voor veel paardenbedrijven geld bespaart en verdient! Daarnaast helpen we bedrijven bij het schrijven van businessplannen en begeleiden we hippische bedrijven bij het aanvragen van een bouw- en/of milieuvergunning bij de gemeente of een financiëring bij de bank.

Wilt u een evenement organiseren? Maar u weet niet hoe u dat aan moet pakken. Horse Works helpt u graag bij de organisatie van uw open dag, veiling, congres, wedstrijd etc.

Woorden gerelateerd aan Horse Works - Hippo d'Or:
Hippische evenemenenten - hippische advies - paarden - efficiënte bedrijfsvoering - winst - specialist - resultaatgericht - hippisch management - manegemanagement - professioneel - ondersteuning paardenevenementen - organisatie paardenevenementen - ontwikkeling paardenevenementen

Wilt u weten wat wij eventueel voor uw bedrijf kunnen betekenen? Dan komen we graag een keer vrijblijvend langs om kennis te maken met u en uw bedrijf.

Voor meer informatie en het portfolio kunt u kijken op www.horse-works.nl.

Mail: y.van.velzen@horse-works.nl
Of bel: 06-14381235

www.hippodor.nl
www.horse-works.nl
Horse Works - www.horse-works.nl
Hippo d'Or - www.hippodor.nl

Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten