'Schoten gelost bij mislukte ontvoering toppaard'

Plaats hier nieuws wat over paarden gaat, wel met bronvermelding!
anna42
BerichtenCOLON 29451
GeregistreerdCOLON 19 Okt 2004 10:24

'Schoten gelost bij mislukte ontvoering toppaard'

Berichtdoor anna42 » 04 Apr 2014 09:40

'Schoten gelost bij mislukte ontvoering toppaard'

Afbeelding

"Knokploeg ontvoert toppaard in Haarlemmermeer"


VIJFHUIZEN De politie is een groot onderzoek gestart in Vijfhuizen. Volgens paardenwebsite Horses heeft het onderzoek te maken met de mislukte ontvoering van dressuurpaard Vingino van ruiter Tommie Visser.

Volgens de advocaat van Visser zou donderdagavond een knokploeg de vader van Visser en een stalmedewerkster hebben mishandeld. Er zou ook geschoten zijn. Verder meldt de site dat de mede-eigenaresse Van Beelen van het paar ook aangifte heeft gedaan.

Schoten

Van Beelen zou beschoten zijn door de vader van Visser. Dat kan de politie nog niet bevestigen. Visser beschuldigt Van Beelen van het sturen van de knokploeg. Zij ontkent dit.

Aanhoudingen

De politie meldt dat er vijftien personen zijn aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de mislukte diefstal van het paard. Bij het huis van Visser waren gisteravond mannen en een busje te zien. Ook was er een paardentrailer op het terrein.

Strijd
De dressuurruiter heeft zich het afgelopen jaar in het olympisch kader gereden van de nationale dressuurploeg. De strijd tussen de eigenaren gaat volgens de doorgaans goed ingevoerde paardenwebsite over het al dan niet verkopen van het paard.

De politie heeft het paard in beslag genomen. Visser maakt zich zorgen en heeft een noodkreet op de Facebook-pagina van Vingino gezet. "Mocht iemand vingino ergens zien meld het!!". Dat bericht is al zo'n driehonderd keer gedeeld.
'Eine Warmblutzucht wird den Araber um so eher gebrauchen, je weiter sie vom ihm entfernt ist'! (Landstallmeister Dr. E. Bilke)

iones
BerichtenCOLON 3001
GeregistreerdCOLON 23 Okt 2005 08:50
WoonplaatsCOLON Twente

Re: 'Schoten gelost bij mislukte ontvoering toppaard'

Berichtdoor iones » 08 Apr 2014 15:34

Naieve jongen, Tommie Visser.
Zij kan niets met dat paard, hij rijdt het dier goed, gratis en voor niets en zij wil er geld van maken.

NOOIT meer doen Tommie! Volgende keer koop je zo'n paard gewoon, als hij nog niets kan.


Terug naar

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten